Carpe diem ! - Traieste clipa !
04 Nov 2011, 13:28 (This post was last modified: 04 Nov 2011, 13:30 by Atsu Ari Ooku Tokugawa.)
Cand auzi numele acela Julietta spuse :
"Daca parintii tai au probleme grave cu Devoratorii Mortii, ar trebui sa se adreseza Ministerului sau eu stiu... unei persoane capabile sa-i apere de aceste forte malefice. Eu stiu pe propria mea piele ce inseamna Devoratorii Mortii si n-as vrea sa mai ma intalnesc vreodata cu ei. In plus, ei stiu ca daca-mi mai ies in cale, se va termina urat... foarte urat !" spuse ea...
Inchise ochii ca si cum ar fi vrut sa-si alunge o amintire oribila legata de acesti Devoratori, apoi deschise ochii privind-o pe Mina.
"Eu vroiam doar sa stiu daca parintii tai pot cunoaste un detectiv particular iscusit, care sa ma ajute sa gasesc pe cineva. E vorba de o persoana care mi-a lasat in grija un medalion. Nu se pune problema sa stau la ei in cazul in care au probleme cu Devoratorii. I-as incurca mai mult decat sa-i ajut. Poti trimite o scrisoare prin care sa-i rogi sa-ti sugereze numele unui detectiv bun si eu am sa iau legatura cu acesta. De stat undeva, cred ca o sa gasesc eu vreo camera de inchiriat in castelul asta sau macar in apropierea lui. Cam in cat timp poti sa primesti un raspuns de la parintii tai ?" o intreba ea pe Mina.

Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

[Image: 79.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 04 Nov 2011, 13:28