Luna rosiatica
|
13 Nov 2011, 18:35
|||
|
|||
Aprobase din cap , inchizindu-si din nou ochii si frecandu-se la cap . "Cum de a disparut buturuga ?Era aici adineaori " Isi scuturase capatana de cateva ori , privirea incepand sa i se incetoseze , insa nu ii pasa deloc . Zambise vag si se ridicase in picioare , clatinandu-se . "Great , exact ce imi lipsea ," gandise ea si cazuse inapoi pe pamant cu un mic buf . "Pff..mai traiesc ? " continuase ea in minte , amuzata la culme de ceea ce i se intampla . Simtea cum ceva o atinsese la brau si cu o ridica usor de pe pamant . La inceput nu s-a prins de situatie , decat dupa ce vazuse ca luna devenise ceva mai aproape de ea . "Hooopa .." Privise in jos si o zarise pe Veronique . Vru sa ii dea un semn , dar isi daduse seama ca nu mai avea grai . "Ehh , asta ii buna , nu am alta cale !! " Mainile erau cuprinse in jurul unui crengi groase , care se intinse pe langa trup , inconjurand-o total . "Ahm , ce am facut ? "
"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|