Luna rosiatica
|
13 Nov 2011, 21:41
|||
|
|||
"Crezi ca eu stiu ? Cred ca acest copacel nu prea ma suporta si a gandit ca ar fi minunat sa ma urce pe mine pana in nori ca sa vad luna mai bine ,"zisese ea cu furie, fara sa se mai gandeasca . Nu suporta ca se afla la acea inaltime . Chiar daca se catara in copaci si sarea din ei de la inaltimi foarte mari , faptul sa stea atarnata nu era deloc trecut in lista obiectelor ei cu lucruri preferate . Scosese un suspin de furie si din varfurile degetelor acoperite de manusa neagra din piele , iesisera niste gheare foarte lungi si ascutite .
Zambind viclean , bagase ghearele in lemnul tare , adanc si simtea cum stramtoarea incepea sa se largeasca . Deodata , ii daduse drumul dar ghearele inca ii erau prinse in creanga si fusese nevoita sa sara inapoi pe creanga ca sa si le scoata . Trasese tare de ele , facuse un salta si aterizase la pamant langa Ronnie . "Yuk , " murmurase ea , privindu-si cu ingrijorare ghearele ei din care ii curgeau sange . Nu simtea deloc durere , dar ceea ce vedea , o facea sa lesine imediat . "Asta nu imi place deloc.. " Isi pusese inapoi ghearele in manusa , si cu bagheta din mana cealalta , reparase gaurile din materialul negru , aratand la fel ca inainte , cu exceptia petelor de sange . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|