|
Ratacirea...
|
|
21 Nov 2011, 22:42
|||
|
|||
|
'Disparitie ? In padure ? Nu e tocmai o alegere tocmai buna . Mai ales ca putea sa nimereasca intr-o ceata de centauri , care la vederea acestuia putea sa sara pe el cu sagetile ce se desprindeau de arcuri cu o viteza uimitoare , si invizibila pentru ochiul uman , dar sa dea nas in bot cu paianjenii pe care eu niciodata nu am putut sa ii suport . Yuk ! ' Se cutremurase mica viperina la acel gand , mai ales la imaginea precisa a unei astfel de creaturi sinistre si blanoase cu mii de picioare . Daca ar fi dupa ea , dementorii ar fi niste copii ce se joaca cu maturile pe langa acele monstruozitati sinistre . 'Ce-i drept , nu mi-au facut nimic , inca ... cred . '
Insa mintea ei ii zburase spre aventura ei alaturi de Claire , printesa imperiului Kensas , in padure . Acea noapte infrigurata se profilase asupra viperinei , ridicand-o deasupra lumii reale si conducand-o spre acel loc , al infernului , din mintea ei . Nu mai avea contact cu lumea din jurul ei . Nici macar cu cele doua viperine si Sal . E ca si cum niciodata nu s-ar fi aflat langa ea . Deschisese ochii cu greu , privind in jur descumpanita . Nimic . Se ciupise de mana si un sunet strident ii iesise ca un tipat din gura . Trecuse cu privirea de acel zid negru , ce o tinea departe de lumea colorata , revenind inapoi de unde plecase , auzind vag intrebarea baiatului . "Hmm.. pe mine nu . Voi , fetelor ? " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|

![[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]](http://i1234.photobucket.com/albums/ff405/afroditadaphne/Formysweetsis_zps9d530966.png)