Zbor deasupra unui cuib de bufnite
|
22 Nov 2011, 10:00
|||
|
|||
Aylee il privi pe baiat cu isi scoate bagheta. Deja nu ii placea. Nu era bine sa folosesti magia pe langa bufnite. Totusi, acesta parea sa nu stie acest lucru. Zise vraja atat de repede incat viperina nu avu timp sa reactioneze. Fara sa isi dea seama cum, dintr-o data tot rumeusul ateriza pe ea si pe el. 'Tocmai azi a trebuit sa ma hotarasc sa nu imi leg parul...' Frumoaselei plete pana sub brau erau pline de rumegus si... nici nu vroia sa se gandeasca. Isi scoase bagheta si o flutura, tot rumegusul sarind de pe ea.
-Asa imi trebuie. Daca las un tip sa se ocupe de curatenie.Isi lua matura si incepu sa il mute pe baiat dintr-o parte in alta, in timp ce el se scutura. Cand stranse tot rumegusul intr-un sac, intr-un ritm record, sprijini matura de perete si il privi pe intrus. -Deci pot sa aflu si eu de ce te-ai hotarat sa imi sabotezi munca? Aylee ii arunca una dintre privirile ei cenusii, sperand ca asta il va grabi.
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|