Imperiul Kensas
|
22 Nov 2011, 20:30
|||
|
|||
'Niciodata,dar absolut niciodata nu am mai avut atata verdeata.Vreau sa ma mut pe aceasta planeta! Pentru totdeauna. Insa, sa vad cum voi fi acceptata de imparati. " Stia ca are de a face cu o mare putere de pe acea mare planeta minunata,dar voia sa iasa bine. Au mers prin acel tunel luminos si inflorit , la capatul acesteia prezentandu.se parintii fetei. Erau amandoi invesmantati in alb cu coroane verzi , parca din dafin,in jurul capetelor lor. Aveau fete senine , binevenite, radiind in lumina stralucitoare data de lumina.Isi imbratisara fata cu caldura si dragoste,lucru pe care viperina tanjea sa il primeasca de la ai ei. Insa Eliza era sigura ca nu se va intampla acel lucru niciodata.
"Cine este aceasta fata?" intrebare ce o trezise pe Liz din gandurile ei profunde. Ramasese un minut,nestiind ce sa zica,mintea ei golindu.se imediat. "Ahm,buna ziua. Ma numesc Eliza Green Blest,buna prietena a printesei, Claire. In fine,pentru mine este. Dansa...nu are nicio vina pentru faptul ca am convins.o sa ma aduca in acest loc. Daca nu veti voi sa imi suportati prezenta...pot sa ma intorc pe Pamant fara sa comentez. Cunosc drumul de intoarcere," spusese acele cuvinte din inima. Green era constienta de faptul ca nu putea avea tot ce isi dorea. Daca cei doi vor zice nu, atunci se va apleca in fata lor si va pleca. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|