Imperiul Kensas
|
25 Nov 2011, 17:57
|||
|
|||
Se vedea clar pe cipul ei ca era surprinsa . Parintii ei erau foarte siguri ca fiica lor le va spune motivul pentru prezenta acelei fete cu parul verde . Iar spusele acesteia , le ajunsesera la inima . N-au mai vazut pana atunci ca cineva sa isi dea vina pe ceva ce nu era vinovat . Stiau de la bun inceput ca Claire a chemat-o pe Green si nu invers , dar au trecut peste acest amanunt . A lasat sa se treaca cu vedere , iar viperina verzuie sa creada ca vorbele ei avusesera efect .
« Tata , mama , stiam ca trebuia sa va fi anuntat de inainte de a ajunge la portalul de transfer , dar eram foarte sigura ca veti da un raspuns negativ iar eu sa nu imi indeplinesc promisiunea data fata de Eliza . Ea este o foarte buna prietena a mea .. de altfel , prima prietena de cand am pus piciorul pe pamant . De nu ar fi fost ea nu as ... “ , spusese printesa zapacita , oprita brusc de tatal ei . “Destul ! Draga mea , ce propui ? O acceptam sau ii stergem memoria si o trimitem pe planeta ei natala ? “ Vorbea calm , nestingherit , privind-o pe Eliza , apoi pe sotia lui , lasand sa treaca foarte greu timpul . “Ehh bine , eu zic sa ... o lasam in aceasta vara sa locuiasca aici . “ “Yupppy ! “ striga Claire , in tim ce tatal ei zicea ca avea exact aceeasi propunere . Ii zambisera Elizai , care pe langa stanjeneala , suspans , ii venea sa lesine . Nu se astepta ca raspunsul lor sa fie afirmativ. Cly ii sarise in gatul prietenei ei , radiind de bucurie . “Vei sta aici , vei sta aici . Toata vacanta ! Nu e minunat ?? “ zisese aceasta , catre viperina care ramasese fara vlaga. The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|