Dream girl
|
27 Nov 2011, 01:07
|||
|
|||
Nu proteste de loc cind fata isi retrase mina. Se uita adinc in ochii ei de parca acolo s-ar fi aflat raspunsul la o intrebare care nu si-a puso nici o data, dar care il roade in subconstient. Se aseza pe o banca din spatele lui si isi pendula usor picioarele in aer. Numele meu este Artimei Nicholas Denver lucrez in minister, cu doi ani in urma am absolvit scoala. Facultatea viperin mi-a dat niste oportunitati pe care nu mi le-am imaginat vreo data. In timpul scolii eram prin intre invatatura prieteni si campania salvati-o pe Ronni. Doi ani la rind am umblat pe urmele tale, era pericolul meu personal. Detineai aproape toate secretele mele desi nu ti-am spus nimic nici o data, le descopereai singura fara sa vrei. Ma enervai la culme, iar probleme cea mai grav era ca putea-i sa ma tradezi in orice moment. Ai inceput sa-mi placi mai mult dupa ce am vazut ca iti tiii gura.
Chiar o iubea pentru acel lucru. Si totusi ea era pericoul nr. 1 pentru tainele lui. Spera sa nu se trezesca cu vreo replica dureoasa sau cu vreo palma dureroasa. Nu de alta, dar o numise pacoste reala intr-un mod indirect. Stii, chiar ma bucur ca am reusit sa sterg toate astea din capul tau, nu as fi vrut sa te omor pentruca stii prea multe despre mine. Deja am facuto o data si nu vreau sa repet experienta. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Dream with eyes wide open | Roseline C. L. White | 47 | 8,813 |
10 Aug 2012, 15:04 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
My dream | Raphael Olivier | 21 | 4,019 |
10 Aug 2011, 18:11 Last Post: Desiree Rose Goth |