Carpe diem ! - Traieste clipa !
03 Dec 2011, 16:11 (This post was last modified: 03 Dec 2011, 16:13 by Atsu Ari Ooku Tokugawa.)
"In niciun caz, Mina !", spuse Julietta. "Abia mi-am facut si eu o prietena de cand am venit aici si s-o pierd si pe ea ? Nu ! Exclus ! O sa fac o vraja de invizibilitate sau o sa incerc sa vorbesc cu persoana aia care te cauta, vad eu cum o scot la capat, dar in niciun caz nu te las singura aici !"
Nu vroia sub niciun chip s-o lase pe Mina singura. Stia cum e sa infrunti o persoana mai puternica decat tine, caci doar avusese parte de multe dueluri cu Tork, un vrajitor mult mai puternic decat ea. Banuia ca Tork se afla pe urmele ei, vrand sa se razbune pe ea, care castigase ultimul lor duel cu ajutorul altei persoane. Asa ca daca Mina se afla intr-o situatie similara cu a ei, nici prin cap nu-i trecea s-o lase singura.
"Vom infrunta pericolul impreuna, Mina ! Oricat ar fi el de mare ! spuse Julietta cu hotarare.

Nihil sine Deo != Nimic fara Dumnezeu !

Postarile vechi, facute in calitate de Julietta Elle Seymour - vechiul meu personaj - nu le voi edita pentru a nu se crea confuzie intre replicile deja postate acolo.

[Image: 79.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Carpe diem ! - Traieste clipa ! - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Dec 2011, 16:11