|
04 Dec 2011, 23:42
(This post was last modified: 07 Dec 2011, 18:54 by Isabella River.)
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Acum, daca va amintiti topicul Casatorii.. sunteti tari. =))))))))))
So. Topicul ala era facut in onoarea si pentru nunta mea si a lui Matt. =))))) Frumoase vremuri. Hihi. Abia asteptam sa va invitam la nunta noastra reala, peste cativa ani, dragi DarkMartieni. > <
Revenind. Ronnie, draga de ea, ne-a marturisit astazi, intr-o conferinta ultra-mega-super-hiper-absolut secreta a Viperinilor de la ora 19:17 ca ii pare rau ca nu a apucat sa vina la nunta mea si a lui Matt. : o3 =))))))))))) Si ca ar vrea sa mai vada o nunta pe forum - stiti voi, un topic frumooos, despre doua persoane frumoase care se iubeeeesc, un RPG in toata regula, ce sa mai - deci.. de ce sa nu ii oferim asta ? :>
In plus, ar fi o sansa sa mai vorbim, sa mai glumim, alea alea. :> Si sa vedem cuplurile de pe D.M. desigur.
In plus, n-ar fi o idee rea sa refacem nunta mea si a lui Matt, in cazul in care nu facem o.. petrecere asemenatoare sau ceva sau chiar o nunta, ca oricum n-a fost cine stie ce atunci, chiar daca a fost funny. =)))))))))) [daca o sa cautati pe la sub-forumul "Lacul" poate gasiti topicul ].
Tu ce zici, Ronnie ? :>
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|