Leave me Alone...
|
08 Dec 2011, 20:11
|||
|
|||
Abroba scurt din cap clipind rar. Cadavrul devoratorului tocmai zburase prin aer lovindu-se cu putere de peretele opus. Daca era un elev al scolii? Riscau sa fie amandoi exmatriculati din cauza tembelului care statea mort pe jos. John tocmai omorase un om, fara bagheta si nu parea sa ii pese. Un zambet sadic ii aparu pe fata. Nu o sa spun la nimeni. Nu iti face griji. Poti sa ai incredere in mine. Il asigura fata. Stia sa tina secrete deoarece si ea ura cand cineva ii divulga secretele. Sentimentul de a sti ceva ce ceilalti nu stiu era minunat.
Usa se auzi din nou cu un scarait prelung. Cine ar fi crezut ca balamalele uscate ar reprezenta o alarma asa de buna. Un fascicul de lumina aparu pe podea cercetand-o frenetic. Cine e acolo? se auzi vocea ragusita a ingrijitorului. Usa se inchise din nou dar lumina nu disaparu. Se parea ca Filch era pus pe fapte mari in acea seara. Sa va ia naiba de elevi. in fiecare noapte umblati aiurea prin castel si nu ma lasati in pace. Bodogani acesta pasind suparat. Rose se intoarse privind catre armura distrusa si la devoratorul omorat. Trebuiau sa se ascunda. Haide. Acum e randul meu sa te salvez. Ii sopti fata lui John. Deschise usa unei debarale cu diferite maturi si produse pentru curatat. Soimita inchise usa micutei incaperi la timp pentru a nu fi vazut de ingrijitor. ~everybody L I E S but T R U T H begins in lies~ ![]() It's one of the great tragedies of life — something always changes.♥ I am an innocent liar, bitch. What's wrong with that? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|