{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama
11 Dec 2011, 19:28 (This post was last modified: 17 Dec 2011, 14:19 by Isolde du Maurier.)
Ok, habar nu am ce e asta, si e pentru prima oare in ultimul timp cand ma apuc de chestii fara sa fac planuri =)) insa am o idee vaga si foarte foarte buna[dupa parerea mea]
~Este inspirat din American Horror Story{thanks to Ronnie's tumblr Love}&The Witch of BlackBird Pond{carte abia inceputa, insa puteti da un search pe Google}
~Vreau muuuuuuulte critici si comentarii, si va rog sa ma scuzati daca am mici scapari, e posibil sa-mi fi iesit din mana Thinking

Prologue
  • Pe masura ce inainta, fata ii devenea tot mai palida, pentru ca in momentul in care ajunse in fata lui, sa fie ca un portelan abia lustruit. Ochii mari si albastri, in lumina difuza a lampii, erau reci si cruzi, batand spre un gri mohorat, semnanand cu cerul groaznic de noiembrie. Liniile gurii ii erau indoite intr-un zambet de puternica rautate, facand-o sa para un demon cu chip de inger. Aducea oarecum si cu un paianjen care inainteaza spre musca ce se zbate sa iasa din panza mortii.
    -Te rog, Taissa, te rog! Suntem prieteni, nu-mi poti face asta, spuse tanarul cu o voce infricosata, care ar fi putut indoisa pana si pe cea mai feroce bestie.
    Insa nu si pe aceasta.
    Ajungand fata in fata cu peretele pe care statea rastignit acel tanar fermecator si sarmant, colturile gurii tinerei se ridicara intr-un zambet, pe cat de sadic, pe atat de senzual. Ridica mana lunga si gratioasa pana la nivelul buzelor lui, trecand cu briceagul peste ele,o lasa din nou jos,cu o miscare rapida. Isi apropie buzele de ale lui, gustand sangele care incepea sa curga incet, insa se retrase rapid, ca si cum ar fi fript-o. Parasi rapid incaperea, pentru a se intoarce in cateva secunde, tinand in mana un obiect negru. Se uita ingrozita la el, cu doua lacrimi mari umplandu-i obrajii, si privi tanarul cu un regret amarnic.
    -Imi pare rau, atat de rau! Te-am iubit…spuse ea, facand o pauza, si isi lasa ochii in pamant, lacrimile cazand pe podeaua rece de ciment.
    Zgomotul facut de pistolul descarcat ii tiui dupa aceea toata ziua in urechi.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
{keep my porcelain face away of your lips} -horror, thriller, drama - by Isolde du Maurier - 11 Dec 2011, 19:28

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  O nouã erã [Fantasy, Drama, Romance] Raizen Isildur 26 7,291 20 Apr 2009, 22:18
Last Post: Kennya Allen
  Drama a doi tineri(varianta mea) Aida-chan 10 4,245 05 Oct 2008, 17:14
Last Post: Aida-chan