Mini-fics
17 Dec 2011, 18:40 (This post was last modified: 17 Dec 2011, 20:51 by Shayera Holl.)
Deci...acum cateva saptamani am inceput o chestie cu o prietena pe facebook,un fel de doua feluri unde postam alte feluri de fic-uri Happywide Insa nu deastea de 30-40-10000 de capitole...deastea scurte,cu descriere si detalii reduse.
But I need your parere,si as vrea sa incep sa le postez si aici Happywide Daaaca se poate.
Primul ar fi "Walking in the reality",care e gata deja,iar unii de pe aici l-au citit.

Deci:

Walking in the reality...

[Image: e70wf8.jpg]

Capitolul I

Priveam cu sila cladirea cu patru etaje in care mai aveam de petrecut inca un an.Uneori chiar ma bucuram ca aveam sa termin liceul...desi nu imi prea facusem planuri pentru facultate,sau mai bine zis...viitor.Vedeam pe langa mine trecand o serie de boboace care ma priveau lung.Nu eram eu un tip atat de irezistibil,dar de obicei atrageam atentia prin atitudine si felul meu de a fi.
-Braaaad! Omu' nostru! am auzit de undeva de prin spate.M-am intors indiferent si le-am strans mana celor doi prieteni care se apropiau de mine.De fapt...erau cam singurii care ma cunosteau atat de bine.
-Chad,Adam! Haide sa scapam si de ziua asta! am spus in timp ce intram in cladire.Nu imi doream mai mult decat sa termin cu tot si sa pot merge la o bere cu ai mei. De ce? Nu imi pasa de nimic altceva...
-Oho ce boboaca bunaaa! Auzeam reactia lui Adam cand vedea un decolteu plin sau un fund bombat.Nu aveam ce sa ii facem...era baiat.
Eu in schimb eram mai retinut,ca si acum.Nu suport sa ma bag in seama cu o fata sau sa incep cu vrajeli.Daca se intampla sa vorbim,e bine...daca nu...nu.Nu pot sa zic ca duc lipsa,dar nici nu pot sa zic ca iubesc.Pot afirma ca nu am cunoscut inca sentimentul asta si nici nu mi-a prea pasat de el in combinatiile pe care le-am avut inainte.Spun combinatii fiindca nu am avut pana acum nici o relatie care sa depaseasca o luna sau doua.Cu toate tipele cu care am umblat pot sa spun ca a fost doar interes.Dupa ce m-am culcat cu ele am observat sa l-am pierdut si nu ma mai atrageau atat de mult.Amuzant...nu? Stiu...foarte!
-Da un foc...am murmurat in timp ce imi scoteam pachetul de tigari din buzunar.
-Aici? Pe coridor?
-Tu da bricheta aia si taci...nu-mi fac probleme.
Am aprins tigara si am continuat sa merg leganandu-ma si privind fiecare elev ce trecea pe langa mine.La naiba...clasa mea e la un etaj plin de boboci.Iarasi o sa fiu privit ciudat in prima luna...pana se obisnuiesc ei cu iesirile mele.
Deodata am ramas blocat pe o pereche de ochi caprui.Nu,nu ma priveau...am dat de ei din intamplare.
Am clipit rapid dupa care m-am uitat la persoana care ii purta.Era o fata putin mai scunda decat mine,cu niste trasaturi foarte fine si,ceea ce era important...naturale.Ma uimea ca zambea mereu si ca...nu o vazusem pana acum.Nici in liceu,nici prin oras.
-Cine-i tipa? i-am dat un cot la Chad.
-Ea? Olivia Stick...nu e prea populara.Adica e de treaba,draguta cu toata lumea,te ajuta si daca nu te cunoaste.E de treaba si amuzanta...stie sa se distreze,dar e prea cuminte.Sa zicem ca are principiile ei de fata mare,ceea ce si este.
La ultima fraza,incepu sa rada in hohote impreuna cu Adam.
-E din oras? am continuat.
-Da...dar nu prea iese.Decat cu prietenele...e cam tocilara tipa,dar totusi stie sa atraga atentia.Iti zic eu...e prea cuminte pentru orice tip.Stiu asta fiindca se intelege bine cu sor'mea.
-Nu am vazut-o in viata mea...
Chiar nu o vazusem.Nu era atractie,ci doar curiozitate.Avea ceva interesant in privire.Desi zambea mereu,ochii aveau acea sclipire care completa surasul cuiva...erau destul de seci si absenti.Practic parca erau intr-un alt loc.
Si totusi ramasesem blocat pe chipul ei.Fara sa imi dau seama,treceam deja pe langa ea si incetinisem pasul pentru a o privi pentru mai mult timp.Ciudat pentru mine...
Am mai tras o data din tigara si am dat cu degetul pe ea pentru a scapa de scrumul acumulat,dupa care am grabit pasul pentru a-i ajunge pe cei doi colegi ai mei. Dupa ce m-am departat vreo zece metrii mi-am intors din nou capul in speranta ca ea sa fie tot acolo,insa am constatat ca facusem acelasi lucru pe care il facea si ea de aproximativ cateva secunde.M-am intors spre drumul meu si am dat din umeri nepasator.Cred ca ii atrasem atentia cu tigara...

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Mini-fics - by Shayera Holl - 17 Dec 2011, 18:40
RE: Mini-fics - by Lexie Stryder - 17 Dec 2011, 19:45
RE: Mini-fics - by Bell Evans - 17 Dec 2011, 20:30
RE: Mini-fics - by Shayera Holl - 17 Dec 2011, 20:56
RE: Mini-fics - by Salathiel Donnerkrieg - 23 Dec 2011, 00:47
RE: Mini-fics - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Dec 2011, 01:58
RE: Mini-fics - by Shayera Holl - 05 Feb 2012, 01:20
RE: Mini-fics - by Bell Evans - 05 Feb 2012, 13:27