Ratacirea...
|
26 Dec 2011, 15:19
|||
|
|||
"Mai degraba tu mie . Ca nu prea cred ca tu stii sa faci aceasta vraja . Fa-o , mi se pare logic , dar nu stiu unde se va ajunge . " Acceptase , desi cu greu , ideea viperinei , dar stia ca alta cale nu mai aveau . Sa mearga ei pe jos , circa 1000 de kilometrii , morti de oboseala cum sunt cadea cu siguranta de pe lista , desi parea tentant pentru viperina . Claire inchisese ochii , si in jurul ei se pusese o aura argintie , dar vaga , si putin stralucitoare. Unde violete , cu mii de particule micute , se indreptau in linie dreapta spre Eliza , patrundeau in ea si ii dadea mai mult forta . Odata terminat procesul , printesa cazuse de tot la pamant , obosita si sleita total de puteri . Dusese o mana spre capul ei si o mangaiase usor , zambindu-i cu calm cand aceasta deschisese ochii . Incantata de energia noua din ea , privise in jur mai bine si mai clar , analizand totul pentru o fractiune de secunda .
"Bun , acum , incotro ? Se poate la Hogwarts ? Sau la Hogsmeade , caci acolo se poate aparea . Sa mergem si ..tineti-va bine . " Zambindu-le frumos , isi concentrase atentia asupra micului satuc vrajitoresc de langa scoala , punand in evidenta fiecare amanunt si simtea cum incepea mirosul carbonizat sa dispara si un vant rece sa treaca printre pletele ei . Deschisese ochii , privind ingrijorata in jur , in cautarea prietenilor . Toti erau exact in aceeasi postura , intregi si ..obositi . [b]"Sa mergem la scoala!"spusese Eliza , multumita de sine. Edit By Raizen Puncte Viperini - 380 Topic Closed ! "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|