Saturday`s morning
|
08 Jan 2012, 12:25
|||
|
|||
Linistea era apasatoare..find doar ei doi in biblioteca..dupa ce in fata ei aparu..un tanar inalt..absolvent,chiar mai mare decat ea...umpic inima ii se oprii in loc..cuvintele nu-i ieseau pe gura cum vroia,si rar se intampla asta...daca se intampla era vorba de ceva mai special....sau o situatie neprevazuta.
-Aaa ...pai,eu imi cautam cartea care o citesc de cateva zile si din greseala am dat peste cartea asta..si mhm,filele nu sunt intregi..dar mi se pare interesanta,in fond..nu cred ca e un delict sa citesc cartea asta..zise ea muscandu-si buza inferioara... Ofta umpic,isi trase sufletul de la sperietura...nu statea prea bine cu chestiile astea..iar dupa zise: -Pe mine ma pasioneaza chestiile astea...secretele,magia...desi pana acum n-am mai dat peste cartea asta...adauga ea..apoi....Mhm..da poti sa-mi spui Julietta...zise ea pe un ton mai jos..insa cercetasa fugi spre usa cu cartea in mana..dar usa se inchise trantind-o pe cercetasa jos.. -Da,minunat ! zise ea... I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2012, 22:31
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 00:30
RE: Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012, 12:25
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 14:54
RE: Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012, 20:22
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 22:19
RE: Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012, 23:56
|