Saturday`s morning
08 Jan 2012, 14:54
Rand a fost bun intotdeauna la vrajile nonverbale. Acesta isi scoase rapid din maneca bagheta sa lunga din lemn de soc si inima de dragon si o indrepta spre usa. Acestea se inchisera brusc iar Julieta se intoarse spre el cu o privire socata pe fata.
"Sper ca realizezi ca nu te pot alsa sa pleci cu cartea asta, nu? Contine mai multe informatii despre magia neagra decat toate celelalte carti care dezbat subiectul asta la un loc. Acum daca ai fi amabila, cartea te rog! Doar nu vrei sa-ti faci un horcrux acum, nu? De la prostul ala de Tom Riddle, sau ar trebui sa spun Voldemort, nimanui nu i-a mai trecut prin cap ideea asta."
"Da, sigur, scuyati-ma, poftiti!"
Rand ii zambi in continuare si adauga:
"Merci, Julieta! Asta ar trebui sa stea bine ascunsa in Sectorul Interzis! Si ca sa nu pleci cu mana goala hai cu mine sa te ajut sa gasesti o carte interesanta. Cred ca stiu ce ti-ar placea...am studiat din ea in anul 5 la Hogwarts."
Cei doi se plimbara si discutara despre diverse subiecte, cum ar fi cartile sau cum mai este vremea pe la Hogwarts, ce mai face strigoiul ala de Peeves sau cum o mai duce Hagrid...fata ii amintea foarte mult de el in vremea scolii, chiar daca era de la Cercetasi si asta il facea sa se simta foarte comfortabil in prezenta ei.
In cele din urma a ajuns unde a dorit. Cartea era in acelasi raft unde stia ca o va gasi: "Magia Defensiva Practica si Folosirea ei Impotriva Magiei Intunecate".
"Err, sper ca nu te-ai suparat in legatura cu usile pentru ca ti le-am inchis in nas...trebuie sa intelegi ca...err...cartea aia nu trebuia sa cada pe mainile cui nu trebuie...err..nu ca ale tale nu ar fi potrivite dar....nu poate fi folosita la nimic bun...sper ca intelegi." Rand isi dori sa se priceapa sa vorbeasca cu fetele macar pe jumatate la fel de bine cum se pricepeau prietenii sai. Intotdeauna se pierdea usor si incepea sa abereze...

[Image: 5l9d8w.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2012, 22:31
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 00:30
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 14:54
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 22:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Saturday Morning. Desiree Rose Goth 33 5,985 28 Jun 2011, 18:39
Last Post: Desiree Rose Goth