Saturday`s morning
08 Jan 2012, 20:22 (This post was last modified: 08 Jan 2012, 20:45 by Julieta D. Thibault.)
Cercetasa ramase muta pret de cateva minute....dupa ce i se trantise usa in nas,nu era frumos gestul...dar in situatii extreme se facea orice.Baiatul o lua de mana spunandu-i ca nu are s-o lase sa plece cu cartea..desi ideea pentru un moment fusese buna..n-a dat roade.
Se resemna si ii dete cartea..apoi el o conduse printre rafturile mari cautandu-i o carte buna.."Magia Defensiva Practica si Folosirea ei Impotriva Magiei Intunecate"...."Hmm...e o carte destul de buna" isi zise ea in gand.Sigur nu i-ar fi trecut niciodata prin minte sa i-a o asemenea carte.
Ea nu venise pentru cartii cu magie..dar aceea carte care o alesese prima data ii lua ochii...mereu ..lucrurile mai ciudate,sau stranii o atrageau.De aceea ii placea sa faca mereu ce e interzis..chiar daca a fost sortata la cercetasi.
-Nu stai linistit..nu m-am suparat.. zise ea cu o voce calda...ochii stralucindu-i in bataia luminii ce dadea pe ferestrele bibliotecii.
-Cum de nu te-am mai vazut pe aicia?...zise ea.Figura ta nu-mi pare prea cunoscuta...

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 07 Jan 2012, 22:31
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 00:30
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 14:54
RE: Saturday`s morning - by Julieta D. Thibault - 08 Jan 2012, 20:22
RE: Saturday`s morning - by Rand al'Thor - 08 Jan 2012, 22:19

Possibly Related Threads…