Thread Closed 
It just happens sometime
27 Jan 2012, 21:19
  • Lexie se incunta cand ii auzi cuvintele lui Carsten.
    "Tu chiar crezi ca noi i-am lasat sa castige? Am luptat cat am putut, si, din cate ai vazut, eram in fruntea clasamentului. Lucrul care i-a facut pe ei sa castige a fost bonusul," spuse viperina, imbufnata.

Intr-adevar, nici ea nu prea suporta cercetasii, cu cateva exceptii, si isi dorise foarte tare cupa si luptase pentru ea. In orice caz, pentru ea, cupa asta fusese foarte importanta pentru ca o apropiase parca de colegii ei si o facuse sa isi faca prieteni pe care nu ii va pierde prea curand. In plus, in acest an descoperise ca sora si parintii ei sunt in viata, ceea ce o si ranise, insa o bucurase mai mult.

Asa ca nu avea sa regrete doar faptul ca nu castigase la suprafata. In interior, era castigatoare, la fel si ceilalti viperini.

"Wow, asta a durut," spuse tanara, razand. "Nu ai idee cat a insemnat cupa si anul asta pentru mine. Oricum, ma bucur ca acum lucrezi la Hogwarts. Poate ma ajuti cu ceva teme?"

In glasul ei se auzea o nota falsa de entuziasm si speranta, fiind evident ca facuse o gluma la care nimeni nu ar fi ras.

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
It just happens sometime - by Lexie Stryder - 22 Jan 2012, 19:52
RE: It just happens sometime - by Lexie Stryder - 27 Jan 2012, 21:19