Thread Closed 
It just happens sometime
28 Jan 2012, 19:24 (This post was last modified: 29 Jan 2012, 15:54 by Lexie Stryder.)
  • Lexie se gandi o clipa la raspunsul pe care ar fi putut sa i-l dea lui Carsten.
    "Ei bine, sunt undeva la mijloc. Presupun ca stii ca ma atrag lucrurile intunecate la fel ca pe orice alt viperin, poate chiar mai mult. Sunt si eu putin severa la chestia cu sangele pur, si nici eu nu pot spune ca iubesc cercetasii, insa vreu razbunare."
    Viperina ridica din umeri, gandindu-se cum ar putea sa ii explice ce simtea.
    "Eu am fost despartita de parintii mei si de Isabella mai mult de jumatate din viata mea de pana acum. Si au fost Intunecatii cei care mi-au facut asta," spuse, incruntandu-se.

Da, pentru ea era mai importanta razbunarea decat placerea aceea cu care se nascuse cand vedea pe cineva torturat. Insa presupunea ca asta o facea cine era. O definea. Nu prea punea ea situatia in balanta in care o punea Carsten. Nu exista doar bine si rau. Doar alb si negru. Mai erau si nuante de gri. Uneie mai luminoase, aletele mai intunecate.
    "Si la chestia cu casele nu sunt de acord cu tine. In primul rand pentru ca asta face diferenta dintre oameni. Fiecare se incadreaza intr-o grupa si nu pot exista doar viperini in Lumea Vrajitorilor."

“there are as many loves as there are hearts”
[Image: hicNyLV.gif] [Image: bbV7qkY.gif]
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
It just happens sometime - by Lexie Stryder - 22 Jan 2012, 19:52
RE: It just happens sometime - by Lexie Stryder - 28 Jan 2012, 19:24