Thread Closed 
It just happens sometime
29 Jan 2012, 15:21
  • O privi atent apoi zambi ingust,in coltul gurii. Ea vroia sa se razbune pe Intunecati,dar avea inclinatii catre lucrurile Intunecate. El ii putea oferi atat razbunarea cat si putina distractie,lasand-o sa tortureze si sa ucida. '' Intra in gruparea mea,atunci.'' Isi aprinse o tigara,apoi isi cauta ochelarii prin buzunarul pantalonilor. Ramase doar rama de culoare neagra,groasa,de tip old-school. Dar tot era ceva.Desi nu mai aveau lentile,deci lucrul cel mai important,Carsten tot si-i puse la ochi,apoi trase un fum din tigara,continuand in cele din urma : ''Deathly Hallows. Avem metode noi,planuri si scopuri noi. Suntem mai eficienti fiindca suntem uniti. Nu voi lasa in grupare pe cineva in care nu am incredere deplina. Ne-am sacrifica unul pentru celalalt. Nu ii tratez ca slujitori,nu ma tratateaza ca pe un lider. Suntem egali.Sa spunem doar ca eu...reprezint interesele lor in mod direct. Nu sunt un lider-propriu zis,doar...purtator de cuvant?!'' Adica el se expunea cel mai mult,pentru binele celorlalti. Inca nu erau la fel de importanti ca Devoratorii,insa erau mult mai buni. In primul rand fiindca el era cel mai in varsta,ceea ce insemna ca gruparea era formata din noua generatie de tineri,gata sa lupte si sa faca compromisuri. In al doilea rand,jumatate din cei implicati erau Viperini sau copii cu sange-pur. Nu in ultimul rand,nu exista competitie,pentru ca nu aveau pentru ce concura. Erau egali. Nu stia ce parerea ar fi avut Lexie.Era chiar curios sa vada ce avea sa aleaga.

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
It just happens sometime - by Lexie Stryder - 22 Jan 2012, 19:52
RE: It just happens sometime - by Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012, 15:21