Thread Closed 
It just happens sometime
29 Jan 2012, 17:21 (This post was last modified: 29 Jan 2012, 17:21 by Kurt F. Malfoy.)
  • Inseamna ca mi-am jucat bine rolul.
    Fiindca ultima oara cand se intalnisera,el defapt era de partea Intunecatilor.Doar ca spiona,la fel cum facea si acum. Postul sau ca ingrijitor fusese ales pentru ca el sa fie aproape de elevi si de Raizen Isildur. Pentru a-l putea ucide pe acesta,alaturi de ceilalti Intunecatii,daca era nevoie. El nu avea nimic cu directorul,deci,de ce ar fi facut-o. Asta era diferenta intre Devoratori si Sfintii Mortali. Cei din urma o faceau cu un scop anume,cand respectivul gresise fata de ei. Devoratorii o faceau de placere sau doar pentru a-si mentine notorietatea. Ceea ce era prostesc si lipsit de sens. Intunecatii devenisera mai nou doar niste icon-uri,ceva de genul 'cand voi fi mare si rau vreau sa fiu Devorator'. Trebuiau sa sadeasca frica,nu admiratie.
    '' Am devenit ceea ce sunt azi pentru ca m-am saturat sa vad ca totul se duce pe apa sambetei. Acum suntem doar niste mascarici. In trecut,stii,Intunecatii erau speciali. Luptau cu un scop nepotrivit,ciudat. Dar luptau. Acum se tradeaza intre ei. In Deathly Hallows nu ne tradam,noi luptam. Impreuna. Pentru o cauza.''

~Kill someone before that someone becomes a threatning

[Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co2_250.gif] [Image: tumblr_mde1r0EBUV1rypi6co3_250.gif]
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
It just happens sometime - by Lexie Stryder - 22 Jan 2012, 19:52
RE: It just happens sometime - by Kurt F. Malfoy - 29 Jan 2012, 17:21