|
01 Feb 2012, 18:40
(This post was last modified: 01 Feb 2012, 18:45 by Kurt F. Malfoy.)
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Intrebarea ei il facu sa ranjeasca. Nu vizibil,ci in adancul sufletului. Ce ar fi putut sa faca dupa ce avea sa se casatoreasca? Lucruri obisnuite,normal. Lucruri plictisitoare sau cel putin care se incadrau in limita normalului. Adio zile in care petrecea pana in zori,adio sticle de bere Heineken insirate una dupa alta,pana ce se umplea toata podeaua. Adio flirt,adio weekend-uri in care isi lua chitara si canta brin barurile Incuiatilor. Nu putea sa spuna ca viata de familist nu ii suradea,insa vroia sa se bucure de acea nebunie,cat mai era a lui. Nu vedea casatoria ca pe o povara. I se parea ceva important,o dovada de maturitate. Pana acum se comportase ca un adolescent rebel,in sfarsit vroia sa devina barbat. Vroia ca viata lui sa devina completa.
'' Vreau sa ocup o functie. Nu stiu,ceva important. Vreau sa am mai multi bani. Da,ei nu iti aduc fericirea dar iti aduc toate lucrurile prin care poti deveni fericit. Vreau sa ii fac fericiti pe sotia si fiul meu.''
Nu punea mare pret pe ceea ce insemnau banii. Daca l-ai fi intrebat in urma cu o luna ce-si dorea cel mai mult,ar fi spus,fara sa sovaie '' o casa mare..oh,si un cont in banca''. Acum insa,dupa ce isi oficializase relatia cu Natalie,nu dorea decat sa se schimbe. Ii era practic rusine de ceea ce fusese in trecut. Nu il deranja sa faca terapie prin hipnoza pentru a scapa de agresivitate si nici sa isi ia medicamentele pentru a reduce crizele de schizofrenie. Nici sa dea cu mopul prin Sala Trofeelor nu era ceva rusinos,ci dimpotriva,ii placea.Facea munca in plus,mergea la doctor si venea devreme acasa. Se intreba daca avea sa fie mai rau dupa ce fiul lui avea sa se nasca.''Oh,nu ti-am zis?Am avut o previziune.E posibil sa am un fiu peste cateva luni. Previziunile mele au fost intotdeauna corecte. Nu imi fac prea multe griji.''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|