Mini-fics
|
05 Feb 2012, 01:20
(This post was last modified: 05 Feb 2012, 01:27 by Shayera Holl.)
|||
|
|||
![]() Capitolul 3 Inca patru saptamani scurse din anul scolar,si imediat gata semestrul.Nu credeam ca va trece atat de repede si ca voi scapa atat de usor de tot. Lucrurile mergeau din ce in ce mai bine...nu scoala,cu siguranta nu asta! Simteam ca ea imi face ziua mai senina.Zambea mereu,era proaspata,amuzanta...atat de naturala si pur si simplu...era EA! Nu incerca sa impresioneze pe nimeni si nu ii pasa de ce crede lumea despre felul ei de a fi.Nu era atat de aranjata si fardata ca si celelalte si nu punea un pret atat de mare pe felul in care arata.Avea un fel de a gandi care ii dadea un suflu de inteligenta si o facea destul de atragatoare...cel putin pentru mine. Atat de simpla. Da...v-ati dat seama ca am reusit sa tin legatura cu ea si incep sa ma bucur tot mai mult. Inca nu stiu ce simt cu adevarat pentru ea,dar sunt constient de faptul ca nu vreau sa o las sa plece.In nici un caz nu imi doresc sa fie un personaj episodic in viata mea. M-am trezit sambata dimineata cu o durere groaznica de cap.Am privit bezmetic tavanul,iar gandul ce imi veni in minte era "Ce am facut aseara?". Am suspinat si mi-am facut curaj sa ma ridic,pentru a infrunta durerea brusca de cap.Am privit laptopul...era deschis.Acuma vine din nou intrebarea: "Ce am facut aseara?". Eram logat pe messenger,si aveam vreo patru mesaje de la Olivia,iar unul dintre ele suna cam asa: "Stii ceva? Nici nu imi mai pasa de tine.Imi erai unul dintre cei mai buni prieteni...da' lasa-ma naibii acum! Nu suport sa ma iei drept tarfa!!!" Acuma ma apuca din nou intrebarea..."CE DRACU AM FACUT ASEARA?" Am ramas putin blocat,dupa care am intrat in arhiva si am inceput sa citesc ultimele conversatii. Oliv: buna Oliv: pareai cam suparat azi...s-a intamplat ceva? Brad: eu? suparat? ti se pare Brad: am tras un cui si eram putin mai...in lumea mea Oliv: :| Brad: ce-i? Oliv: nu...nimic Brad: ce ai? Oliv: ar trebui sa am ceva? Brad: esti foarte crispata Oliv: ti se pare...acuma ai fumat ceva? Brad: ce?...vrei si tu? Oliv: nici vorba ![]() Brad: mironosita vietii :-j Oliv: :| Brad: ce-i? Oliv: nimic...te las,daca deranjez Brad: hai nu mai fa nazuri...ai vrut ceva? Oliv: credeam ca ai patit ceva Brad: nu inteleg de ce iti pasa Oliv: imi pasa... Brad: asa...si? Oliv: uite...daca nu ai incredere in mine sa imi spun...ok! Dar nu te comporta asa cu mine.Crede-ma,nu imi face placere sa fiu luata de idioata.Intrebam doar...pentru ca tin la tine! Brad: asa...si? Oliv: si nimic...te comporti ca un natarau.....nu iti pasa de nimic...mie de ce sa imi mai pese? Brad: vezi ca nu esti proasta? Brad: nu ai de ce sa iti pese...hai pa ca ma plictisesti Oliv: puteai sa imi spui asta inainte sa iti fi spus unele lucruri de care nici macar sora mea nu stie! Brad: stai linistita...nu imi pasa de motivele tale pentru care vroiai sa te sinucizi si de mintea ta depresiva de emo si de ma'ta care nu stiu ce dracu are. Serios...sunt niste chestii minore...nu imi pasa de ele. Oliv: poftim? Brad: ce? asta e adevarul...stii ce? vroiam doar sa imi bat si eu joc.Stii tu...abureala,vrajeala,plictiseala Oliv: pana aici...esti cea mai oribila persoana! Brad: asa...si? Oliv: te-am iubit...stiai asta? Nu stiu ce naiba am vazut la tine...dar esti prima persoana pentru care mi-as fi dat totul! Dar stii ceva? Nu meriti nimic! Nu pot sa cred ca am ajuns sa plang acum! Brad: bocesti?=)) Oliv: iti bati joc? Brad: ar trebui sa fac altceva? Oliv: ... Oliv: te urasc Am ramas blocat cateva secunde bune.Ce mama dracului facusem? Nici macar nu credeam chestiile astea! Cum pla mea sa ii zic asa ceva? "Te urasc!"...ultimul raspuns imi tot misuna prin minte si ma facea sa ma simt oribil. "Te-am iubit!"...la fel si asta.Am inghitit in sec si am inchis laptopul,intanzandu-ma in pat si dandu-mi pumni in frunte. Ma simteam o persoana groaznic...NU...eram o persoana groaznica! De simtit...mama naibii! Nici nu stiam cum ma simteam.Eram constient doar de faptul ca vroiam sa dispar... ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Mini-fics - by Shayera Holl - 17 Dec 2011, 18:40
RE: Mini-fics - by Lexie Stryder - 17 Dec 2011, 19:45
RE: Mini-fics - by Bell Evans - 17 Dec 2011, 20:30
RE: Mini-fics - by Shayera Holl - 17 Dec 2011, 20:56
RE: Mini-fics - by Salathiel Donnerkrieg - 23 Dec 2011, 00:47
RE: Mini-fics - by Rosalie Vivienne Alden - 23 Dec 2011, 01:58
RE: Mini-fics - by Shayera Holl - 05 Feb 2012, 01:20
RE: Mini-fics - by Bell Evans - 05 Feb 2012, 13:27