|
|
10 Feb 2012, 10:17
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Stia ca Ivy avea dreptate suta-n suta. Nu te duceai singur intr-o misiune riscanta cu un varcolac instabil fizic si psihic. Dar era doar vina lui daca uneia dintre ele i se intampla ceva. Defapt,ar fi fost ceva sublim ca Daria sa moara acolo si o tragedie daca Ivy ar fi sfarsit rau. Asa ca trebuia sa cantareasca bine toate lucrurile.
Am incercat sa jefuiesc Gringott's de doua ori pana acum. Ultima oara am facut o mica prostie si a trebui sa reconstruiesc banca din banii mei. Sunt alergic la PoliPotiune de atunci pentru ca am baut prea multa si corpul meu nu se prea mai obisnuieste cu aceasta,nu mai are nici un efect daca beau si mi se face rau daca doar vad PoliPotiune. Nu vroia sa isi aminteasca de primul jaf cand fusese la Azkaban,de unde evadase. Apoi,a doua oara intrase alaturi de Bell Evans pentru a o ajuta intr-un safe care nici macar nu ii apartinea.
Privi apoi inspre Daria si mainile ei acoperite de ceva alb si uscat. Se apropie de ea si ii lua mainile. Ii placea sa picteze cumva sau vopseaua era luata pentru un plan doi? Isi dadu palaria jos din cap si ii puse mana ei pe crestetul sau. Mai ai vopsea la tine?
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|