Temele la bibloteca
|
25 Mar 2008, 23:49
|||
|
|||
Ginny Weasley se uita amuzata cum Plesneala se saluta pe sine insusi. Se apropie de raftul al treilea, unde se afla Shayera, si lua o carte despre gandacii de bucatarie. Shayera nu nera atenta la ce facea. Cand a scos putin cartea de pe raft, cartea alaturata, care adineauri avea culoarea de un verde ca smaraldul, cu titlul " Viata alaturi de animalele Incuiatilor " deveni de un maro gretos, cu titlul " Potiuni periculoase si interzise " . Lua cartea oarecum scarbita, cu varful degetelor si o duse la masa unde se aflau Ginny Potter si Sakura, incercand sa'si continue temele.
" Uitati aici! " zise ea, aruncand cartea in mijlocul mesei. " Waaa ce'i chestia asta?? " zise Ginny Potter dandu'se inapoi si tragandu'si incet caietul de sub carte [ aterizase pe eseul ei. ] " Pai, am descoperit o smecherie: cand trag de o anumita carte, cealalta carte aflata in dreapta sa schimba locul cu una din Sectorul Interzis. Am avut grija sa pun carti total neinteresanta, pe care sa nu o ia nimeni. Presupun k nu prea exista persoane interesate de istoria gandacilor, huh? :-> " " Asa ma rog. Dar trebuie sa schimbam aspectul pocitaniei asteia! " spuse Sakura. Isi indrepta varful baghetei catre coperta cartii si o facu de un roz pal. " Acum, e randul meu! " rosti Ginny Potter. Cu ajutrul baghetei, scrise pe carte Titlul cu mov " Ghidusii si strengarii ", iar autorul era Cocofca Grichiko. " What -___ - ? De ce va uitati asa la mine? " Sakura si Ginny W pufnira in ras. " Bun, am adus cartea sa cititi un articol despre porcaria asta de potiune care v'a afectat adineauri. " Ginny Weasley rasfoi cartea, ajungand la pagina 307: " Potiune Kton " Potiunea Kton Intr'un clasament al celor mai periculoase potiuni, Potiunea Kton s'ar afla in fata. Efectele sale sunt extrem de periculoase, in unele cazuri permanente. Poti atinge creaturi mici, de exemplu iepuri. Poti atinge creatri monstruase, bazilisti sau varcolaci. " Varcolaci!! " sopti Ginny Potter. Sakura ii facu semn sa taca. Daca potiunea sau chiar obiectul atins de potiune ramane in contact cu pielea vrajitorului sau Incuiatului mai mult de 10 secunde, acesta obtine trasaturi de animal, indiferent de creatura atinsa ultima data; daca nu a atins deloc un animal, ajunge dentic cu insecta atinsa. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|