Thread Closed 
save your breath, light another cigarette
27 Feb 2012, 16:52
  • Isi musca usor buza, gandindu-se daca daca sa raspunda la intrebarea Julietei. Era oarecum indiferenta fata de cei care studiau Magia Neagra - si era la fel de nepasatoare fata de cei care studiau farmecele albe. Nu simtea nicio atractie fata de cartile de Vindecare pe care incepuse sa le studieze, iar la cartile de scoala nici nu indraznea sa se gandeasca.
    Totusi, nu se va intampla nimic rau daca va fi sincera cu colega sa Cercetasa.

- Sa zicem ca.. imi plac cartile de istorie, incerca ea. Dar in timpul liber citesc mai mult lucruri scrise de Incuiati, rase Cercetasa. Pur si simplu.. mi se pare interesant felul in care si-au imaginat unii din ei ca traiesc vrajitorii. Ca sa nu mai spun de amuzant. Daca e ceva la care nu i-am intrecut pe Incuiati, aceea e creativitatea.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: save your breath, light another cigarette - by Desiree Rose Goth - 27 Feb 2012, 16:52