Discutzii la masa
|
30 Mar 2008, 11:16
|||
|
|||
OOC: Asta e ultimul lucru pe kre vreau sal aud ma du sa'i mut mutra imbecilului ala app, e Pansy Parkinson nuj dak numele de familie e bine, dar makr prenumele e Pansy.
BIC: " CE??? " Ginny Weasley tocmai trecea pe acolo. Se izbi de masa sh aproape darama un elev din anul II, dar isi reveni si mai avea putin sa faca spume la gura. " Pppppppaaannnss-paaap-paannssy... ARR " " Hopa... " facu Avril, chinuinduse sa nu izbucneasca in ras. Toti pastrau o nota serioasa, desi in sinea lor se prapadeau de ras. " Unde e nermenikul ala ?? Aratati'mi!! LASATI'MAA!!!! " Deea si Ingrid sarisera sa o prinda. " IL OMOR DE VIU! Ah, bagheta mea! " I'o cam smulse din mainile Deei. Avril se tara dupa ea, incercand sa previna o tragedie. Harry satea chiar la marginea mesei. Ginny Weasley il privi furioasa inca de la distanta de 7 km. " HARRY!! " urla ea. Harry parea ca se face mic in scaun. " PANSY? Iti arat eu Pansy! Oppugno! " Incercase vraja Hermionei. Zeci de pasari il invadasera pe Harry, ciupindu'l peste tot. Doar ca era o gramada de lume in sala.. Parea haios, dar, oricine intreg la cap nu s'ar pune cu Ginny W acum. " Ce naiba vrei sa faci cu o viperina?? " Ii arunca priviri furioase dinspre ochii ei albastrii. " Ce viperina?? " spuse Harry. " Oh, nu te mai preface! Pansy, stii tu! " " Ginny! " spuse Avril, pregatindu'se sa isi ajute prietena in cazul unei crize. OOC2: cam nervoasa fata =] hais a zicem k de fapt Harry nu e cu Pansy. Am o idee in privinta asta. OOC3: hmz. Shatera, sper k nu te superi pe mine, dar postul tau.. nu are logik ma gandeam k Harry sa fi primit o provocare sa spuna ca e cu Pansy, la petrecere in pijamale [acum postez acolo], dar de fapt sa nu fie cu ea. Ai postat in timp ce scriam.. mai bine lasam faotul k Harry nu e in realitate cu Pansy |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O masa copioasa | Jack Lionheart | 9 | 2,503 |
25 Jul 2011, 10:36 Last Post: Ema Snow |
|
La masa Cercetasilor | Rebecca D. Black | 1 | 1,136 |
18 Jul 2011, 23:27 Last Post: Effy K. Dietrich |
|
La masa cu Ochii-de-Soim | Serena van der Woodsen | 5 | 1,874 |