Thread Closed 
you can be the paper ..
24 Mar 2012, 00:02
  • Mangaind inca bufnita , observa o silueta 'aterizand' ..ar fi putut spune , langa ea , cu mainile sprijinite pe genunchi . Parea ca alergase kilometri buni ca sa ajunga acolo . Pe Agnes mai ca o pufni rasul , dar stia exact ca fata din fata ei era , in carene si oase , Isabella River . Se abtinu , limitandu-se la un zambet larg .

Se apleca catre ea , impungand-o prieteneste in umar si razand in timp ce vorbea spuse:
    -Nu-ti fa griji Issie .. abia am ajuns si eu . Nu se mai vazusera de cand avusesera acea discutie in Sediul Sefilor de Casa . Desigur , discutia cu pricina nu le afectase prea tare prietenia . Ba chiar deloc , iar asta o bucura pe Agnes . Nu si-ar fi dorit sa piarda o prietena ca Isabella.

-Ai alergat pana aici ? Daca da , atunci era sarita . Afara era destul de rece , si daca mai alergase si cu gura deschisa , ori intredeschis ..oricum .. avea sa raguseasca . Daca ar fifost sora ei .. ori mama .. atunci cu siguranta ar fi certat-o .

Dar daca se gandea bine .. isi permitea sa faca asta chiar si ca prietena , fiindca tinea la ea . Cel putin ea o cunostea prea bine pe Issie , de ceva timp .. si chiar daca fusese o imprietenire cam rapida .. ei bine se intelesesera din priviri .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: you can be the paper .. - by Agnes Marie Lovel - 24 Mar 2012, 00:02