Thread Closed 
strangers think i am quiet
02 Apr 2012, 11:19 (This post was last modified: 02 Apr 2012, 11:19 by Agnes Marie Lovel.)
  • Inchise un ochi , si-si inclina capul putin intr-o parte ,privind-o pe Nat cu un ochi si cu bratele incrucisate . Nu dormise bine ? Nu vroia sa para instistenta , de aceea nici nu o sufoca cu alte intrebari .

-Consider ca esti destul de bine dispusa sa faci o plimbare cu mine ? zambi roscata cu subinteles .

O apuca de mana si o trase dupa ea pana in cealalta parte a coridorului . Avea de gand sa isi faca temele in Curtea interioara , sau doar sa leneveasca . Dar nu putea neglija temele . Nu observa vascozitatea care zacea in fata lor , asa ca aluneca pe aceasta , din greseala , desigur. Intra intr-o usa , facand-o sa se deschida , iar ele sa cada pe podea ianuntru .

Era o camera destul de abstracta . Mai intrase acolo ? Nu-si dadea seama , fiind prea intuneric pentru ochii lor . Pipai peretele in cautare de intrerupator , sau ceva . Auu! se lovise de Natalie . Scuze.. lumina se aprinse , iar usa se inchidea singura acum . Agnes se misca repede spre usa , facand ochii mari de teama . Usaaaa! striga aceasta , dar era prea tarziu fiindca usa se inchisese deja .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: strangers think i am quiet - by Agnes Marie Lovel - 02 Apr 2012, 11:19

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Would you please keep quiet!? Jane Rivers 14 3,538 08 Jul 2011, 10:21