|
05 Apr 2012, 14:31
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Stia ca avea sa vina si aceasta intrebare avand in vedere ca nu era ceva tocmai normal ca un tip de aproximativ doi metrii inaltime,cu o privire rece si un caracter si mai glacial sa vanda ceai intr-un loc roz,extrem de 'fluffy' si plin de adolescenti carora li se plimbau hormonii prin vene mai ceva ca parizienii pe Champs Elysees. Adevarul era ca avea si avantajele ei aceasta slujba,pe care urma sa le insire astfel:
'' Imbin utilul cu placutul. Uite,aflu informatii despre ce se mai intampla la castel,fara sa va intreb pe tine si Ivy si imi pot strecura si mici spioni,astfel. Asta e utilul. Placutul,ei bine,consta in faptul ca am ceai gratis si ca pot afla cand o domnisoara frumoasa este disponibila sau nu. Nu se stie cat va rezista relatia mea cu Callysto si nu vreau sa mor singur.'' Ar fi vrut sa moara pentru o femeie. Nu,nu pentru o femeie ci langa o femeie. Sa priveasca inauntrul unor ochi verzi si cristalini si sa auda soapte dulci,cuvinte blande. Nu ar fi vrut ca ultimul chip pe care il vedea sa fie a cine stie carei creaturi sau a unui reprezentant al aceluiasi sex,care nu ar fi dat doi bani pe viata lui.
Adevarul era ca orice facea,o facea cu o placere nebuna. De cele mai multe ori se gandea ca toti cunoscutii ar fi ras de el daca ar fi aflat,mai ales cei cu care fusese coleg de scoala dar apoi isi reaminti ca pana la urma,scopul scuza mijloacele.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|