Thread Closed 
you can be the paper ..
11 Apr 2012, 01:47
  • Se apropie de viperina raspunzandu-i calduros la imbratisare . Tot ceea ce Isabella realiza , reprezenta un fel de exemplu pentru Agnes . Se simtea ca si cum avea o sora mai mare . O sora la fel ca si ea , care o intelegea numai privind-o in ochi , si-si inclina capul dezamagita de ziua proasta a fetei , saau zambind din toata inima entru reusitele fetei . Erau atat de apropiate si desi nu semanau deloc , ele se considerau surori . Cel putin nu biologic , insa vitege ..nu suna rau . Desi amandoua aveau familii .

-Ma bucur ca te-am cunoscut . spuse aceasta inca imbratisand-o pe Isa . Si ca mereu cand ceva pe suflet , tu ..pur si simplu imi inveselesti ziua cu o imbratisare . Oricat de stransa ar fi .. Is . Rase scurt la ultimele cuvinte . Stia ca prietena ei nu era Mr. Muscle , insa era o persoana care totusi stia s aimbratiseze . Asa-i ? Da.

Nu mai avusese ocazia sa cunoasca persoane ca si Isabella . Pana sa fie eleva la Hogwarts . O cunoscuse pe Isabella , probabil si datorita firii ei care contrasta perfect cu cea a lui Agnes . Iar apoi , Agnes afla ca Viperina urma sa-i fie profesoara . Ei bine , de atuni astepta cu mare drag orele de Farmece .

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: you can be the paper .. - by Agnes Marie Lovel - 11 Apr 2012, 01:47