|
25 Apr 2012, 18:01
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Privi nepasatoare si se dadu cativa pasi in spate. Nu prea era nimic interesant la el, sau nu vedea ea nimic interesant noaptea la un tip. Dadu din umeri absenta si totusi il privea analizandu-l din cap pana in picioare. Isi dadu o mana prin parul roscat, si ofta scurt la gandul ca avea probabil sa ploua. Inghiti in sec si isi musca buza inferioara din greseala pana la sange, dar apoi linse rapid rana si isi reveni la starea initiala.
I auzi vorbele si un zambet malitios i aparu in coltul gurii. Era total dezinteresata de o conversatie acum, dar fiindca fusese crescuta bine nu avea sa dea inapoi. Isi prinse roba mai bine in jurul taliei si isi ridica capul in sus privind luna care era pe cer deja de multa vreme, ca apoi sa isi intoarca privirea spre el, zicand:
- Ei bine, dorinta ti-a fost indeplinita. Eu sunt Julieta.. continua ea intinzandu-i mana prieteneste.
In fond nu avea de ce sa se comporte urat, deocamdata. Nu il cunostea si il recunoscu ca nu era de la Hogwarts, sau probabil terminase deja. Era buna la ghicit chestii dinastea, chiar daca uneori gresea..de multe ori le nimerea. Observa cum ajunge drept in drept cu ea si respiratia i se intretaie putin, ca apoi sa revina la normal incetul cu incetul. Inca il analiza din cap pana in picioare, incercand sa-si de-a seama de cate ceva despre el.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|