Come as you are
|
26 Apr 2012, 15:41
|||
|
|||
Era o situatie detul de interesanta, fata aceea ii intorcea fiecare cuvint inapoi si asta nu-i placea de loc. De obicei prindea instant ura pe asemenea tip de oameni, fata fiind prima exceptie. O asculta si ii veneau multe argumente contra, dar demnitatea s-a nu-i permitea sa lege o cearta cu ea si nici nu vroia sa o faca. As putea sa-ti fac multe lucruri, dar nu o sa patesti nimic atita timp cit esti cu mine, deoarece: nu sunt pervers, nu sunt un maniac sau ucigas in serie, nu sunt un geniu malefic si te cred draguta, chiar imi placi. In schimb am o mare problema, in ceea ce priveste fetele frumoase, dar este dicutabil. Si nu cred ca ar trebui sa-ti faci griji in privinta parerii pe care o am despre tine, este una cit se poate ciudata, dar buna.
Si iar revenim la natura sa vorbareata si la faptul ca era prea deschis. Ii spunea acum tot adevarul despre el, eibine ca personalitatea si cite ceva din convingerile sale. Daca imi permiti sa te conduc pina la castel atunci poate nu vei fi prinsa si dusa la detentie. In ce casa esti? Ar fi perferat sa fie o astropufa pufoasa sau o viperina mai educata, desi nici o ochi-de-soi nu ar fi rau, iar daca era la cercetasi avea sa o sarute. Dupa cit de rebela si nebunatica i se parea. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|