|
27 Apr 2012, 16:12
(This post was last modified: 27 Apr 2012, 16:13 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Surase scurt cand observa ca picurii de ploaie se inmultesc de cum treceau secundele. Nu o deranja ploaia, dar avea sa ajunga uda leoarca la castel si ca deobicei colegele sa o i-a la intrebari. Ura acele persoane care i cereau socoteala si nici macar nu faceau parte din familia ei. Isi reveni scurt din visare ca apoi sa se uite in jur, si sa faca cativa pasi in spate..totusi ramanand cu privirea fixa la el.
Se uita si ea la ceas cand acesta isi muta privirea spre el, si ramase putin socata de ora. Era tarziu si ea nu se afla la castel, desi nu prea parea sa o deranjeze.
Trebuia sa se intoarca la castel, altfel ar fi prinsi amandoi si ea s-ar fi ales cu o mustrare, detentie si puncte scazute. Surase scurt cand acesta vorbi, zicand:
- Acum trebuie sa inveti si o cale mai scurta catre Turnul Cercetasilor..continua ea facandu-i cu ochiul, si brusc simti ca o ia de mana si o trage dupa el in padure spre castel. Alerga in spre directia castelului, mai bine zis mergea cu pasi grabiti si auzindu-i vorbele, continua:
- Numai peste ingrijitor sa nu dam! Zilele trecute mi-a tinut morala cateva minute bune doar pentru ca am coborat..in bucatarie si era destul de tarziu...continua ea pe un ton amuzat. Daca ar mai fi stat putin probabil ar fi intarziat, si nu voia sa aiba probleme dar nu ca ar fi deranjat-o in situatia actuala. Surase scurt, mutandu-si privirea catre el mergand in continuare in directia castelului. Ajunsera intr-un final fata in fata cu castelul, trase aer in piept, zicand:
- Si acum?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|