|
27 Apr 2012, 20:07
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Rase scurt cand i auzi replica si zise:
- Hei, nu e vina mea ca probabil are slabiciune la fete! Si nu e discriminare, mereu fetele au avut prioritate, corect ?....continua ea inca pe un ton amuzant. Bine, poate facea discriminari dar si fetele si baieti erau la acelasi nivel, cel putin cei de la aceeasi casa.
Bine, nu putea spune ca o anumita casa era mai superioara, caci fiecare isi credea casa mai buna decat cealalta desi fiecare avea cate o sclipire, unii erau mai buni la ceva iar altii la altceva.
Isi reveni din aceea visare si observa cum brusc incepu sa ploua torential. Perfect! avea sa ajunga la castel uda leoarca si probabil colegele aveau sa o intrebe nenumarate chestii.
Nu era fana a explicatiilor, niciodata nu-i placuse sa explice ceva un timp indelungat preferand sa zica tot pe fata si pe scurt. In fond de ce i interesau pe altii soarta ei?
- Bine, atunci haide sa inconjuram pana nu se iveste cineva sa ne certe.. continua ea fixandu-l cu privirea, cu un zambet cald si totusi malitios in coltul gurii. Il urma indeaproape pe baiat, in tot acest timp analizandu-l. Calca usor pe iarba, inghitind in sec si tinandu-si geaca mai bine in jurul taliei, era destul de tarziu..spre dimineata si racoarea inca se simtea..cel putin la ea pana in maduva oaselor. Ofta scurt, si continua sa mearga.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|