|
01 May 2012, 01:16
(This post was last modified: 01 May 2012, 01:18 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Probabil ca trancanea degeaba, dadu absenta din umeri si tacu. Mergea cu pasi grabiti desi acum cel mai bine i-ar fi prins un pat unde avea sa doarma cateva ore bune. Era aeriana, in sensul adevarat al cuvantului..una zicea si alta gandea. Probabil ca de la atata alergat si mers incolo si incoace obosise si in fiecare zi aceleasi chestii care trebuia sa le faca. Se saturase de la un timp sa mai tot predea insa gasea cate un motiv sa continue. In fond i placea postura de profesoara, dar uneori o epuiza si voia doar sa ramana eleva care era inainte.
Inainta dupa el, urmarindu-l pas cu pas, incrutandu-se cand aerul rece mai trecea pe langa gatul ei. Inghiti in sec, uitandu-se in stanga si in dreapta, auzind pasi..probabil ori era ca nu dormise ori chiar erau acei pasi care se indreptau spre ei..sau cine stie pe unde. Chiar nu mai voia mai multe probleme decat avea, iar daca i prindea cineva..avea sa izbugneasca, erau prea multe deodata pe capul ei si nu stia cum sa le mai controleze..un amalgam de lucruri in capul ei.
Inghiti in sec si strabatu impreuna cu Arty coridorul pana ajunsesera in hol. Dadu absenta din umeri si ofta lung, privindu-l pret de cateva secunde. Era ciudat..de ce se riscase atata pentru ea? Isi scutura capul, alungandu-si astfel de ganduri si isi reveni la realitate. Ajunse drept in drept cu scarile de marmura si observa pasajul. Isi musca buza inferioara si trecura intr-un final de acel pasaj, care parca nu se mai termina. Intr-un moment de neatentie se zgarie..de un asa zis cui care zacea din intamplare pe acolo si isi facu o rana de-a lungul coapsei. Dupa ce iesira din acel pasaj, se aseza pe o margine uitandu-se cu atentie la rana. "La dracu!" isi zise ea oftand scurt.
- Ziua devine din ce in ce mai "buna". Macar am ajuns unde trebuie, cred...continua aceasta uitandu-se de-a lungul acelei incaperi ca sa-si dea seama daca apartinea de Turnul Cercetasilor.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|