|
01 May 2012, 11:55
(This post was last modified: 01 May 2012, 11:59 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec, probabil ca nu era una dintre cele mai bune zile ale ei..era clar ca avusese si mai proaste, dar macar baiatul i tinea companie si nu era chiar pierduta toata ziua. Stranse din dinti si inchise ochii pentru cateva momente cand realiza ca da, bagheta ei ramase in pasaj. Intr-o zi avea sa-si piarda si capul, dar nu mai era mult pana la ziua aia..Ofta scurt si facu ochii mari cand intr-o secunda ajunse in brate la el.
- Am avut si zile mai proaste..crede-ma! continua ea cu raspunsul la primele lui intrebari. Isi puse o mana dupa gatul lui, pentru a fi sigura ca de data asta avea sa nu mai cada, sau chestii de genul si ofta lung.
Ajunsera intr-un final pe coridor si privi enervata tablourile cu personajele miscatoare. Niciodata nu-i placusera acele tablouri, le considera inutile acolo si ura acele barfe ale personajelor din tablouri. I placea doar atunci cand le zicea sa taca si pentru cateva momente taceau..dar dupa iar incepeau. Ajunsera in fata la portret si i facu semn baiatului sa o lase jos, zis si facut. Se intoarse spre el auzind intrebarea "Ai de gind sa spui parola aia? spuse parola dand afirmativ din cap si continua raspunsul la cealalta intrebare "Pe urma poti sa ma vrajesti sa o iut nu am nimic impotriva, dar asta dupa ce iti aduc bagheta, posibil ca asta ia pierdut prin pasaj.":
- Cred ca am facut-o deja, cat despre bagheta...dar nu apuca sa zica tot caci tabloul se dadu la o parte si in fata lor aparu un zid..ce nu mersese bine?!
- C...ce..de ce nu merge?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|