|
01 May 2012, 12:41
(This post was last modified: 01 May 2012, 12:42 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec si pufni scurt enervata. De ce nu mergea parola? Isi incrucisa mainile la piept si incepu sa se gandeasca..ce nu mersese bine. Incepu sa rada amuzata de situatia si zise:
- Varianta a doua in niciun caz! Si da sunt sigura ca am spus parola corecta, mereu am folosit-o si ...sunt sigura ca e bine.
Nu era buna ideea sa stea acolo si sa i prinda cineva, nu voia puncte scazute la casa..si in plus s-ar fi simtit vinovata daca el ar fi luat la rost din cauza ei. Niciodata nu-i placuse sa fie de vina, desi de multe ori..probabil era. Mereu lasase de la ea ca sa amelioreze lucrurile si sa nu se certe, chiar daca in ultimul timp din fata aceea linistita devenise...rebela si agitata.
- Trebuie sa mai fie si alta cale ca sa ajungem in Camera de Zi a cercetasilor..continua ea inghitind in sec si uitandu-se la el. Rana aceea incepea sa o doara din ce in ce mai tare, dar inchise ochii si stranse din dinti mascand asta..nu-i placea sa se planga. Se aseza pe un scaun din apropiere, in timp ce se gandea ce alta cale..sau ce gresise la parola. Auzi pasi pe coridor si facu ochii mari, il prinse de mana pe baiat si il trase dupa un perete, facandu-i semn sa taca..sperand ca nu avea sa-i gaseasca nimeni..pasii se apropiau tot mai tare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|