Come as you are
|
01 May 2012, 13:01
|||
|
|||
Fusese cel putin surprins cind fata il trase dupa ea. Daca era sigura de parola atunci precis Cercetasii si-au mutat funduletele. Puteau sa doarma oriunde numai nu in subsol si in bucatarie, acelea erau locurile sfinte pe care domnii curajosi cind vine vorba de laude nu trebuiau sa le ponegresca. Isi imaginase subsolul inundat in culorile rosu si auriu. Era un dezastru total, chiar se si cutremurase putin cind ii aparuse imaginea in cauza. Nu avea sa tolereze o asemenea nelegiuire.
Tocaitul pantofilor devenea din ce in ce mai puternic. Se lipise mai tare de perete si pe ea de el. Ce pacat ca era imbracat in tricou galben, putea fi observat de la o posta. Si parul ei rosu nu era de neglijat, le mai lipsea albastru si formau tricolorul. La un moment dat pasii s-au oprit si un oftat se auzise din locul in care fusesera ei cu citeva secun de in urma. Ar fi dat orice sa vada ce facea persoana de acolo, poate ca avea sa le dea vreun indiciu cum sa ajunga in Camera de zi. Se auzise un La naiba! frumos dupa care pasii se indepartasera. Inca o colega de a ta hoinara? Cred ca asta este sistema de prindere a elevilor rebeli. Poti sa iesi, dar nu poti intra. Se zvonea ceva de genul la asta atunci cind imi faceam si eu veacul pe aici, nu ma gindeam ca o sa o puna in practica atit de repede. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|