|
01 May 2012, 13:08
(This post was last modified: 01 May 2012, 13:26 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Ofta lung si inima inca i batea cu putere, nu trebuiau sa fie prinsi..cel putin sa nu fie vreun profesor sau ceva de genul. Inghiti in sec si dadu capul dupa perete dar il trase rapid inapoi cand realiza ca erau doar cativa metri distanta intre ei si persoana care se apropia cu pasi repezi. Auzi tocaitul pantofilor si isi dadu seama.. ca era o femeie sau mai bine zis o eleva care hoinarea prin castel la ora aia..nu trebuia sa-si puna intrebari de ce..pentru ca si ea facuse la fel.
Simti cum era doar o mica distanta intre ea si Arty si isi muta privirea catre el pret de cateva secunde. Clipi de cateva ori si cand auzi ca pasi se indepartara ofta usurata, niciodata nu mai avusese atata frica..probabil pentru ca nu fusese prinsa decat o data de cand se afla la Hogwarts..si avusese mustrare si puncte scazute la casa. Iesi de dupa perete, tragandu-l pe baiat inapoi de unde erau..la locul initial si ridica o spranceana cand i auzi vorbele, zicand:
- Cine a zis ca Cercetasii sunt cuminti? In plus poti sa si iesi si sa intri la fel de usor daca stii sa te descurci..doar ca s-a mers mereu pe premiza ca cercetasii nu prea ies din castel si sunt mereu cumintii..ceea ce nu e adevarat, cel putin in cazul meu. Continua ea facandu-i cu ochiul ca apoi sa mearga in fata incercand sa caute..o cale spre Camera de Zi. Stranse din nou din dinti caci rana se aprofundase si mai tare, si durea din ce in ce mai tare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|