Come as you are
|
01 May 2012, 20:16
|||
|
|||
Cercetasii cuminti? Erau demoni intruchipati nici Viperinii nu erau atit de diabolici, dar ma rog asa li se dusese faima de secole si stereotipurile aveau sa ramina asa pina la sfirsitul lumii. O urmase fara prea mare tragere de inima, ii placeau mai tare locurile inghesuite unde nu puteau sa stea prea departe unul de altul, de fapt nu se referea la cazul cu July, asa era el, vroia sa simta contacul cu o persoana de sex opus. Nu intra in categoria perversilor, pur si simplu ii placea sa tina fete in brate, mare brinza.
Bine atunci cauta o iesire din situatie, iar eu o sa te astept, daca adorm ma trezesti, cind tremini. Se asezase jos pe podele sprijinind spatele si capul de un perete. Se transforma incetul cu incetul in adevaratul Arty, putin nesuferit si insuportabil. Vazu cum mimica fetei exprima durerea provocata de rana. Praca i se rupse ceva in suflet, nu nu putea se fie el insusi in preajma ei. Simtise asta de la bun inceput. Poate incerc eu ceva. Se ridicase si se pozitionase in fata tabloului. Stia ca nu face bine, nu trebuia sa utilizeze Magia Intunecata ce-i curgea prin vene asemnea veninului, dar vroia sa faca asta, vroia sa o faca pentru ea, ca sa se simta bine ea. Se concentra pe zidul acela cu gindul sa-l sparga. Simtea cum singele incepea sa curga mai repede prin vene si o placere vinovata se strecura in suflet. Asta era placerea lui vinovata, sa utilizeze magia interzisa, tipul de magie pe care el l-a interzis pentru persoana sa. Se straduise pina tunci sa nu o utilizeze, dar ea si ochii ei l-au impus sa scoata cea bariera. Zidul se topise ca si un cub de gheata pe o plita incinsa. Deschise ochii si vazuse Camera de zi a Cercetasilor. Drumul este liber. Se apropiase de ea vrind parca sa o faca sa fie pe veci a lui, dar nebunia din capul lui incetase. Se multumise doar sa-i mingie parul. Sper doar sa te mai vad. Daca ceva poti sa-mi scrii o scrisoare si voi fi acolo unde ai nevoie de mine. Londra strada Teilor 18. Ii mingiase si obrazul cu dosul palmei si disparuse in semi-intunericul de pe coridor lasind-o acolo in fata unei usi deschise si a unui zid evaporat. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|