Hmm...tocilari
|
16 Apr 2008, 14:39
|||
|
|||
Mie mi s`a spus in clasele I , II tocilara ... poate si in calasa a III`a un pic da mai putin ... deci, mi se spunea tocilara pt ca eram cea mai buna din clasa, da asta nu inseamna ca invatam. De fapt, nu invatam absolut deloc acasa, nici nu deschideam caietu ... si temele le faceam, da` nu tot timpu ... mai inventam si io o scuza ca, cik mi`am uitat caietu sau asa cv ... ap normal ca invatzatoarea ma credea ... acuma tre sa inventez si altceva :-)) nu mai mere numa cu uitatu caietului ... pur si simplu nu`mi fac tema si mai ales la franceza, ca nu se uita profu in caiet, dau pagina si scriu ce am de scris, fara sa ma mai uit la tema care nu era acolo :-)) ... poate ca de aia nu`mi mai zic acuma unii colegi tocilara, chiar dak nici in clasele mici nu eram ... eram cea mai buna pt ca retineam din clasa si deh ... nu eram aja de proasta sa nu stiu cat fac 5 cu 5 :-))
Si apropo... am in clasa vreo 8 tocilari ![]() ![]() ![]() Nu dispera cand greul vietii te apasa, Si nici nu plange dupa al tau destin, Caci dupa chinuri viata e frumoasa, Cum dupa ploaie cerul e senin. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|