When i'm angry i shout at the top of my voice
26 May 2012, 18:47
  • "Esti culmea!"spuse ea privindu-l rautacios. Nu suporta glumele facute in legatura cu cei doi puiuti ai ei. Le ducea dorul, si chiar spera sa se intoarca acasa, cat mai repede pentru a-i vedea. Era mult prea sufletista si nu suporta distanta, fata de nimeni drag.

"Cred ca urmeaza sa ma sterg pe maini cu tine, sau sa te transform in pres."spuse aceasta razand si lasand la iveala dantura alba perfecta pentru care parintii ei platise o multime. Terapia fusese okay, insa statuse patru ani cu prostia aceea in gura..si meritase. Acum arata perfect.
    Pe fratele ei nu-l vazuse in toti acei ani, dar se simtea extrem de bine ca si el era Devorator. Asa nu existau certuri sau sentimente de dusmanie fiindca erau in factiuni diferite. Era perfect.
    "Si cum o duci? Ce mai face Aylee? Nu v-am ami vazut de mult timp impreuna.."spuse ea incruntandu-se si fulgerandu-l din nou cu privirea, sperand ca urma sa scoata ceva de la el. Daca nu..avea sa-l traga de limba la propriu.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: When i'm angry i shout at the top of my voice - by Agnes Marie Lovel - 26 May 2012, 18:47