|
28 May 2012, 20:53
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Inchise ochii pentru cateva secunde, apoi ii deschise larg, incercand sa nu mai fuga de temerile sale si sa confrunte prezentul. Probabil ca acum o credea o ciudata, fara nici un pic de experienta, care se speria la orice atingere, mai exact, intruna. Inghiti in sec, si isi spuse ca poate asa si era. O ciudata.
"Da, sunt bine. Nu te cred in nici un fel, doar ca...a fost ceva la care nu ma asteptam. A fost...prima oara"
Desi ii venise greu, rostise toate acele cuvinte. Isi musca usor buza inferioara, incercand sa-si dea seama de reactia pe care o va avea. Incerca sa-si controleze respiratia care o luase la goana, si sa-si linisteasca inima, ce batea mai repede ca a unui iepure alergat de vulpe.
Fara sa isi dea seama, ii atinse bratul, simtind cum un mic fior ii strabate mana, trecand apoi prin tot corpul. Nu, oare chiar il placea? In acel fel mai mult decat ca pe un amic?
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|