the north remembers
01 Jun 2012, 22:30
  • "Nu am nici cea mai vaga idee. Capitanul Lancanster s-a oferit sa-mi spuna, dar vroiam sa fii si tu de fata, ca sa nu fie nevoit sa repete de prea multe ori", raspunse ea, uitandu-se inspre usa.

Se ridica, indreptandu-se spre aceasta, o deschise, si isi scoase capul pe ea, chemandu-l pe tanarul Lancanster, cel atat de devotat ei. Ii sopti ceva la ureche, apoi se intoarse la locul ei, asteptand ca barbatul sa-si termine treburile, si sa se intoarca in cabana.
    "Domnisoara Thibault aici de fata este incantatoarea mea sora. Ivy Thibault. Te poti increde in ea la fel de mult ca si in mine. Ivy, el e Jon Lancanster, capitanul care conduce armata noastra."

Capitanul facu un semn cu capul, uitandu-se la cele doua, apoi isi drese glasul, insa nu vorbi, lasand-o pe Callysto sa ia cuvantul.
    "Deci, capitane, ce e cu familia O'Zerra?"
    "Doamna mea, se pare ca aceasta familie are sute de ani, si de generatii intregi fac probleme tuturor familiilor de vrajitori. In fiecare an, aleg una dintre famiile stravechi, si le vaneaza unul dintre membri, pana cand reusesc sa-l captureze. Apoi il tortureaza pana la moarte. Oamenii de afara au fiecare cate o ruda omorata de O'Zerras"

Callysto se incrunta, privind-o pe Ivy ingrijorata.
    "Cat de multi sunt acesti O'Zerra?"[b]dadu ea glas intrebarii care o chinuia.
    [b]"Nu stim exact, dar stim sigur ca si-au format o armata aproape, daca nu si mai numeroasa ca a noastra"

Vrajitoarea se uita la Ivy, incercand sa zareasca reactia acesteia.

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
the north remembers - by Isolde du Maurier - 30 May 2012, 15:39
RE: the north remembers - by Ivy Thibault - 30 May 2012, 19:15
RE: the north remembers - by Isolde du Maurier - 30 May 2012, 20:33
RE: the north remembers - by Ivy Thibault - 31 May 2012, 16:33
RE: the north remembers - by Isolde du Maurier - 01 Jun 2012, 22:30
RE: the north remembers - by Ivy Thibault - 03 Jun 2012, 11:03
RE: the north remembers - by Isolde du Maurier - 03 Jun 2012, 14:07
RE: the north remembers - by Ivy Thibault - 03 Jun 2012, 15:55