Dragon blood
|
24 Jun 2012, 14:45
|||
|
|||
Ema nu se opri din zambit. Se bucura ca totul era in regula. Din cine stie ce motiv, fiecare persoana pe care o intalnea in Padurea lui Dean trebuia sa aiba o problema serioasa, de la o mana rupta pana la amenintari cu moarte. Se abtinu cu greu sa nu-si dea ochii peste cap.
Cand Julieta se apropie de Artemait, aceasta isi umfla penele si isi ridica ciocul, luand cea mai impozanta pozitie realizabila. Soimeanca chicoti. " Imi platesc datoria fata de Inaltimea sa..." Artemait isi infoie aripile, aratand mai 'regal' ca niciodata. Scena nu dura mult, iar bufnita isi intoarse capul intr-un unghi ciudat sub atingerea Emei. Tanara mai ca isi imagina un caine ce se intoarce pe spate ca sa fie mangaiat pe burta. " E cea mai rasfatata bufnita pe care o cunosc!" sopti cu un ton ciudat. " Trebuia sa o scot la o plimbare ca sa-i pot trimite surorii mele o scrisoare. Bufnitele scolii sunt eficiente, dar daca as trimite una din ele, Artemait nu mi-ar mai face niciun serviciu pentru urmatorii doi ani. [i]Nu ca ar avea alta datorie...[i]" Ema isi privi bufnita si ridica o spranceana, accentuand sarcastic ultima propizitie. Se reintoarse spre Julieta. " Sa lasam asta... Ce ai mai facut tu?" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
It`s in our blood | Julieta D. Thibault | 8 | 1,952 |
24 Mar 2012, 14:14 Last Post: Julieta D. Thibault |