|
|
26 Jun 2012, 19:31
(This post was last modified: 30 Jun 2012, 12:25 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Cand se izbi brusc si frontal de el nici nu apuca sa zica mare lucru caci tipul i duse mainile la spate si i puse una dintre maini la gura. Se zbatu ce se zbatu dar se lasa pagubasa stiind ca nu se putea masura cu puterea masculina. Inchise ochii pentru cateva secunde si cand i deschise brusc se vazu pe o strada ingusta, fara lumina foarte mare, decat lumina lunii caci era o luna plina in aceea seara si vantul care batea destul de puternic. Inghiti in sec si incerca sa-si adune nervii ca sa nu izbugneasca. Tipul asta era ciudat si in plus in loc sa-l caute pe tatal ei, ea statea acolo cu el!
- Pe tatal meu! Dar se pare ca norocul nu e de partea mea in seara asta, caci trebuia tu sa apari sa-mi strici planurile! continua ea destul de iritata de faptul ca o adusese aici si ea nu avea nicio treaba cu el. Defapt nu il mai vazuse in viata ei desi trasaturile lui nu erau greu de retinut sau mai bine zis niciun reprezentant al sexului masculin nu puteai zice ca nu era frumos.
- Acum imi poti da drumul sau trebuie sa te rog frumos sau mai bine scuteste-ma de asta? continua ea uitandu-se fix la el, mai bine zis il fugera din priviri. Nu era planuit sa ajunga acolo, defapt viata ei nu fusese planuita niciodata si nici nu avea sa fie, dar incerca sa se calmeze zicandu-si " Nu-i nimica, o sa-ti gasesti tatal si o sa fie bine!" dar chiar daca zicea cuvintele astea, era destul de nesigura. Gluga i aluneca de pe cap si lasa parul blond sa i curga peste umeri, dandu-i un aer feminin, iar parfumul ei raspandindu-se peste tot.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|