field of innocence
|
30 Jun 2012, 23:57
(This post was last modified: 05 Jul 2012, 18:34 by Scarlett Soul.)
|||
|
|||
- Se face târziu.
- Ar trebui să mergem. "Copii .. " își spuse, auzind o conversație oarecare. Ce știau ei ? Aveau oare și altă grijă în afară de a ajunge la o anumită doamnă sau domn, cine știe, într-un interval de timp specificat ? Îi veni să radă, dar se abținu, zicându-și că nu era nevoie să atragă atenția prea mult. Păși tăcută, ocolindu-i pe cei doi, care încă păreau să-și negocieze plecarea și coti la stânga ajungând pe o străduță ceva mai puțin aglomerată. Era ușurată. Nu prea avea chef de companie, așa că încet încet începu să regrete că venise aici. Oare se mai schimbase ceva ? Și îi simțise cineva lipsa ? ... Unde te duci când nu te așteaptă nimeni ? Atât de multe întrebări i se roteau în cap, dar Scarlett încerca să nu îi dea atenție nici uneia, concentrându-se pe fețele oamenilor, pe mersul lor, felul în care fumau sau pur și simplu la ochii lor, la intensitatea cu care te priveau sau dacă își luau privirea. Nu știa ce altceva să facă ca să uite de toate grijile pe care le avea acum. Așa că fugea. Asta făcuse întotdeauna. Fugise de oamenii care îi făcuseră rău,de cei care o umiliseră, de cei care au vrut să o abandoneze... Fugise de el, de mine, de voi ... Fugise când era de-ajuns să meargă încet, pentru că oricum nimeni nu ar fi venit să o prindă din urmă. Fugise de iluzii, vise, iubire ... "Toată viața mea am fost o fugară. Din loc în loc, din suflet în suflet ... până am ajuns la ideea că așa trebuie." Scutură din cap, obosită de tot ce o înconjura și în definitiv de ea însăși. Se săturase să i se spună necontenint că nimic din ceea ce făcea nu era bine și că nu se potrivea nici unde. Poate de asta simțise nevoia să fugă și să lase totul în urmă, poate pentru că nici unul din lucrurile pe care le iubise nu rămăseseră alături de ea. Poate că ... dar nu, aici era doar ea. Fără trecut și fără regrete. În definitiv ... Ce înseamnă să regreți când nu ai nici o altă variantă ? - Nu, nu te gândești. Scarlett, nimănui nu-i pasă, lasă trecutul. Simțea nevoia să audă acele vorbe cu voce tare. Să le simtă puterea și să uite cum este să întorci capul spre locul unde se varsă trecutul în regrete. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|