|
01 Jul 2012, 10:39
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Se uita in jur observand agitatia cu care vrajitorii mergeau intr-o parte si in alta. Ura aglomeratia, niciodata nu pricepuse de ce unele persoane se grabesc la orice lucruri minuscule si nu fac lucrurile cu calm cum le ea ia. De multe ori daca se grabise i iesise tot prost asa ca mai bine lua totul incet si pe rand fiecare lucru chiar daca era neinsemnat sau minuscul. Ofta scurt si isi indrepta privirea catre fete imbratisandu-le pe rand pe: Lexie, Alice, Isabella si facu cunostiinta cu cele doua, care se pare ca erau din aceeasi casa cu ea, adica Cercetasi.
- Eu sunt Julieta. zise ea cu un zambet pe buze ca apoi sa se intoarca la fetele care le cunostea. Nu le mai vazuse de mult pe viperine dar nici pe astropufa si i parea bine ca se aflau toate aici. Era ciudat, caci se pare ca fiecare venise cu gandul de a se relaxa si a se plimba sigur, dar se pare ca o reuniune a fetelor aparu pe neasteptate. Julietei i placeau astfel de lucruri, mai schimbau vorbe una-alta, conversau si se cunosteau mai bine, cel mai placut mod sa-ti petreci o zi cand nu ai ce face in casa sau la castel, nu?
- Uhm...eu imi prevazusem ziua cu o plimbare prin Hogsmeade, dar se pare ca soarta mi-a pregatit o reuniune a fetelor. continua ea razand, raspunzandu-i la intrebarea lui Lexie ca apoi sa se intoarca spre Isabella.
- Chiar, tu de ce nu ai mers cu Matt si Raizen?
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|