|
01 Jul 2012, 14:09
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella isi imbratisa sora, iar cand aceasta incerca sa se desprinda din bratele Isei, Viperina rosti:
"- Nuuu, inca putin, nu te-am vazut de zile intregi, Lexie Stryder !"
Cele doua rasera scurt, iar Isa ii zambi surorii sale - se bucura mereu sa o vada, era singura persoana pe care stia ca putea sa se bazeze, din moment ce majoritatea veneau si plecau cu diferite treburi.
"Si.. nu, nu ma gandesc la Matt sau Raizen sau Kennya." spuse aceasta in sinea ei. "Ba da." raspunse o alta voce din capul ei.
"- Oh, mai taci." zise Isabella enervata si dandu-si ochii peste cap.
Cand realiza ca spusese cuvintele cu voce tare, se crispa - toti se uitau la ea cu acea expresie suspicioasa. Ea doar gesticula scurt cu mana dreapta cum ca nu era vorba de nimic si ii indemna sa-si continue discutia.
O zari pe Alice chiar langa Lexie si ii zambi. Nici pe Astropufa nu o mai vazuse de ceva timp si trebuia sa recunoasca, ii cam lipseau intalnirile lor nocturne de pe coridoare sau din Camera Oglinzii lui Erised.
"- Buna, Allie." spuse in final.
Se apropie si Julieta de grupusorul care se forma incet, incet in mijlocul strazii si Viperina o saluta calduros. Tinea mult la ea, chiar isi amintea ca fusesera la cumparaturi pentru Craciun impreuna. Rase in sinea ei.
"- Deci, Isa, de ce nu te-ai dus cu Matt si Raizen ?" intreba Julieta.
"- Nu e cu cei doi pentru ca trebuia sa fie aici. Multumesc Cerului ca s-a intamplat astfel." se auzi vocea detasata a lui Kurt.
Isabella intoarse capul si il saluta razand.
"- Ei bine, cred ca el a raspuns." incepu Viperina. "Dar adevarul este ca ei doi aveau niste treburi de rezolvat si desi mi-era cam frica sa-l last pe Matt singur cu Raizen, am preferat sa nu mai fiu drogata inca o data de directorul de la Hogwarts.." incheie fata ridicand din ambele sprancene, realizand in sfarsit cat de ridicol suna totul.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|